25 Temmuz 2012 Çarşamba

Ekonomik Faaliyetler


Bir maden değirmeni hala ameliyat olmasına rağmen 1880'li yıllara gelindiğinde, tarım, ilke ekonomik faaliyet oldu. Devletin Yasama sadece birkaç hayatta hardrock mayın bırakarak, hidrolik maden sınırlandırıldığında California altın hücumu sona erdi. Fair Play gibi çoğu madencilerin kamplarında zaman zaman mağaza ve üzerinde sürüklendi miniers sonra kalan çiftçi ve çiftlik sahiplerinin hizmet etmek için okul dışında azaldı ve tamamen yok olana kadar. Sadece iki işletmelere (bakkal ve donanım), eski okul (şimdi bir Oturma), ve eski mezarlık kalır.

Bir şarap büyüyen bölge gerçekten 1967 yılında Ben Simm Elmas Bar Ranch üzerinde deneysel bir bağ dikimi kadar ortaya çıkmadıkları Fair Play uyanmasını. Deneme bağ inceleyerek, başkaları arasında, ama en önemlisi, Cabernet Sauvignon, Petite Sirah, Zinfandel, Sauvignon Blanc, Chardonnay ve Fair Play bölgede mükemmel kuru sofra şarapları üretmesi bekleniyor olabileceğini, tespit edilmiştir.
Şu anda, şaraplık üzüm toplam yüzölçümü yaklaşık 250 dönümlük üretim şu anda olan yaklaşık 350 dönümlük vardır.

Yani Napa gitmek gerek, Fair Play Kuzey Kaliforniya ziyaretçi kullanışlı ve uygun fiyatlı bir alternatif sunuyor. Fair Play şarap imalathaneleri Kaliforniya Eyalet Fuarı yarışan ve şimdiye kaçırmayın, ev şarapçılık for Excellence rezil Altın Ayı Ödülü getirdi, tattırarak tüm şarap Bahisler olamaz genel olarak özgür ve şarap kulübü fiyatlarıdır. Ziyaretinizden Üzüm şeyler bekliyoruz!

0 yorum:

Yorum Gönder