22 Temmuz 2012 Pazar

Pansiyona Getirilen Misafirler

Bu, tüm işletmenin büyüklüğü ve zaman evinde misafir sayısına bağlıdır. Elbette, genellikle ebeveyn banyosu vardır ve aynı zamanda dizüstü bilgisayarınız için bir televizyon ya da boşluk ile bir oturma alanına sahip olabilir kendi oda olacak. Bazı işletmelerde de çay ve kahve yapma olanakları ile, küçük bir buzdolabı olacak. Değil bir motel veya otel odası aksine. Evet, tüm misafirler kullanabileceğiniz bir paylaşılan büyük salonu olabilir, ancak genellikle diğer misafirler kendi odalarında veya dışında ve yer keşfetmek hakkında da olduğunu göreceksiniz.

Ben Bilmiyorum Kişiler: Kahvaltı gerekebilir

Bazı işyerleri size bilmiyorum kişilerle oturmuş gerekebilir birkaç büyük tablolar yapılandırmaları yemek olacaktır, ancak herkes aynı nedenle vardır. Diğer kuruluşlar kendiniz yiyebilirsiniz demektir küçük tablolar daha büyük bir sayı olabilir, seyahat hakkında harika şeyler ancak bir o kadar seninle tanışmak ve yeni iyi bir şeydir birisiyle konuşmak ve bir tablo olmak, yeni insanlarla buluşuyor seyahat deneyiminin bir parçası.

Ben bir şey ihtiyacınız olursa Sahipleri

Genellikle küçük bir ekip var gibi çoğu yatak ve kahvaltı sahibi / çalışan ve genelde sahipleri yerinde yaşamak ve check-in zaman olacak olan, ancak genellikle bir veya iki kişi, onlar muhtemelen günün bazı sırasında olacak kendi ihtiyaçlarınıza katıldı olması ile bir sorunum yok edeceğiz 7/24 servis olmayabilir ancak çok errands çalıştırın ve diğer görevleri yürütmek.

0 yorum:

Yorum Gönder