31 Ağustos 2012 Cuma

Genç Gezginlere Özel Pansiyonlar

Bu sizin için idealdir gelebilir rağmen, herkesin istediği bu değil. Daha fazla değil, genç gezginler fazla aktivite tercih; yaşlı misafirler aynı elektronik ve günlük yaşamda bir oyalama olma eğilimindedir araçlar gerekmez şirin, rahat bir ortamda takdir eğiliminde iken.

Bir yatak ve kahvaltı seçmeden önce, çağrı ve soru sormak emin olun; böylece kalmak için geldiğinde size bulmak ne hayal kırıklığına olmayacaktır.



Bir yatak ve kahvaltı ziyaret ettiğinizde onlar bir çare veya otel benzemeye bekliyoruz çünkü birçok kişi, hayal kırıklığına uğradık. Bu pansiyon bir rezervasyon yaptığınızda, muhtemelen sıradan bir kişi değil, büyük bir şirket tarafından sahip olunan olduğunu hatırlamak gerekir. Bu yerde büyük olasılıkla kendi bireysel atmosfer, stil ve kuralları var anlamına gelir.

Eğer 1900'lü yılların başında inşa edilmiş bir ev gibi bakmak için tasarlanmış bir konaklama kaldıkları fikrini sevmediğim olsa da; diğer misafirler bu ayar idealdir bulabilirsiniz. Eğer modern bir ambiyans tercih edebileceklerdir Ayrıca; diğer misafirler onlar iş yokken kalmak kendi evlerinde ya da otel için çok benzeyen bir tatil ayarı istemeyebilirsiniz.

Sonunda, her şey özneldir. Kendinizi tadını çıkarmak istiyorsanız, yatak ve kahvaltı araştırma için zaman ayırın. Bu şekilde, size el ile bavul geldiğinde tam olarak ne beklediğimi biliyorum olacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder