25 Haziran 2012 Pazartesi

Ağvaya Özel Plajlar

Tabii, ülkenin bazı fantastik ve tatil evlerine sahiptir; Queenstown Lake Wakatipu bakan tarzında rahatlayabilir veya bütün arzularını bir Rotorua kaplıca için yiyecek ve içecek var istemem kim? Eğer gerçekten ülkeyi tecrübe etmek isterseniz,, ve tatil evlerine kalmak için bir yer değildir.

Yolculuklarınız sırasında otantik bir Kivi deneyim arıyorsanız, size en iyi dolar dört kalıyorum ve beş yıldızlı oteller harcamak zorunda değilsiniz. Pahalı konaklama alternatifleri Bazı ülke görmek çok daha heyecan verici ve ilginç bir şekilde sunuyoruz. Geri yollar kamp keşfedin, pansiyonlar yeni insanlarla tanışmak ya da yerel motel ve pansiyonlarda konaklanabilir her bölgeyi tanımak.

NZ etrafında Kamp

Plenty Bay Maunganui Mount böyle Taranaki Opunake Plajı olarak çadır yerleri,,, kamp alanı dışında kamp yere açma yolu bol, ülke görmek, yeni insanlarla tanışmak ve zaman zevk için harika bir yoldur Yeni Zelanda açık. Maliyet etkin ve çok eğlenceli, arabada bir çadır yolculuğunuzu daha fazlasını sığdırmak emin olabilirsiniz.

Ziyaret planı ve özgürlük kamp için belaya veya yanlış yerde çadır yok böylece yerel tüzük kadar okuyun emin olun bölgelerde kamp yerleri işaretlemeye. Koruma Bölümü Adalar Bay Cable Bay kamp ve yakın Wellington Kapiti bölgede Otaki Forks kamp dahil olmak üzere ülke genelinde korunması arazi üzerinde kamp alanları, bir dizi yönetir, ama alanlarda (özellikle tarım arazileri ve çayırlarda) de vardır Bu özel kişilere aittir. Sizinle karmaşa almayı unutmayın!

Oda kahvaltı

Ucuza lüks ve konforu bir çok A little bit - Böyle Mt Ruapehu, Cardrona ve Mt Hutt gibi kış aylarında dünyanın en iyi dağ bazılarına da bir kayak gezisinde planlıyorsanız bunu edememek harika tamamen tükendi NZ geri konaklama gelmek için, güzel bir battaniyenin altında uykuya dalmak ve sıcak bir yemek için uyanıyorum.

Konforu ile birlikte, bir sürü insan tarihi bir ev ve yerliler aktarabilir ki yerel bilgi konaklamanın tadını çıkarıyor. Bölgede yapmak ve sizin kaldığınız süre boyunca herhangi bir şey üzerinde eksik olmadığından emin olmak için ne fikirler için isteyin.

Moteller

Eğer yolda bir süre been her zaman iyi. Sadece yukarı ve baş parkı; çoğu kasabada kalmak gezginler için kaliteli motel bir çift var ve ülkenin ana merkezleri genellikle düzine bir çift var. Te Kuiti bir saat güneyinde küçük bir kasaba Küçük çocuklu seyahat eden aileler için mükemmel bir gece durağı ise Hamilton Ulster Street, seçim sizin için motel bir bereket vardır.

0 yorum:

Yorum Gönder