17 Ağustos 2012 Cuma

Tanzanya Safarisi


Ne zaman seyahat kitap Tanzanya safari, onlar başka bir safari hedef almak ne çok daha maceralı bir şeyler aramak gibi bu ülkenin seçmiş olması muhtemeldir. Kilimanjaro Dağı ve görmek ve deneyim mevcuttur Büyük Wildebeest Göç ile, burada bir safari gerçekten tüm eylem kalın koyar. Tanzanya hakkında çok şey onun çeşitli olduğunu; bir gün nefes kesen başka bir sen wildebeest ve Serengeti avcılardan zebra kaçış sürüler izliyor olabilir, Ngorongoro Krateri bölgesindeki manzara ve sonraki tırmanma olabilir de gawping edilebilir Kilimanjaro! Tanzanya safari mevcut konaklama çeşitli ve hayal edebileceğiniz çok daha rahat. Planladığınız faaliyetlerine bağlı olarak, görkemli localarında büyük yatak odası, banyo, geniş decking alanları ve yüzme havuzları, veya tam kalbinde yer konum daha uzak ve rustik kamp ile tam kalmayı seçebilirsiniz modern tesisleri ve yüksek konfor ile vahşi.


Eğer bir veya iki hafta için günlük yaşam kaçmak için umut ediyorsanız, Tanzanya muhteşem anılar ile aile sağlamak için garanti. Bu anılar biri büyük wildebeest göçün büyüleyici gösteri olacak. Wildebeest göç yıllık döngüsünün önemli bir doğal bir fenomen olduğu Kenya'nın Masai Mara içinde taze otlaklar için destansı bir yolculuğa Tanzanya'nın Serengeti ovaları iki milyondan fazla wildebeest, zebra ve ceylan seyahat. Yırtıcı bir dizi yakından takip ederek, kendi muhteşem yolculuk her bölümü heyecan ve merak duygusu ile tüm aile sağlar ve gerçekten Tanzanya safari için nihai vurgulamak olduğunu. Eğer göçle safari planlıyorsanız, bazı şaşırtıcı faaliyetleri planlayabilir; mobil kamp denemek ve onlar böylece bir kuşbakışı görünümü için gökyüzünde bir sıcak hava balonu içinde seyahat yüksek, bir şey özledim, ya da parça hiç hareket olarak sürüler izleyin geleneksel bir oyun sürücü aracılığıyla.

Tanzanya Safaris, Tırmanma ve Kıyı Maceraları

Birçok kişi Tanzanya safari hakkında Kilimanjaro iken Dağı'na bir gezi birleştirmek için seçin ve bu cesur yeterince tırmanmaya karar verecektir. Deniz seviyesinden 19,340 feet Daimi, karlı dağ Afrika'nın en yüksek ve seyretmek için büyüleyici bir manzara. Zirveye Ulaşma bunu tırmanmaya istiyor musunuz eğer öyleyse size tatil rezervasyon yaparken bunu tartışmak gerekir bir derece fiziksel ve ruhsal sorundur. Büyük göçü görmek ve muhtemelen Kilimanjaro tırmanışı sonra, muhteşem bir sahilde rahatlatıcı ve Hint Okyanusu sularında daldırma daha iyi bir şey hayal edebiliyor musunuz? Safari tatil bir parçası olarak planlayın ve mümkün daha fazladır! Zanzibar safari parklar ve rezervler birçok ulaşılabilecek olduğunu; tarih ve Afrika'nın en iyi plajlarından bazılarına ev batmış çarpıcı bir ada. Cenneti yaşamak için herhangi Tanzanya safari Zanzibar ekleyin.

0 yorum:

Yorum Gönder